Activiteiten
Internationale en nationale ontmoetingen

De samenwerking krijgt onder andere gestalte in internationale en nationale ontmoetingen en manifestaties voor kennismaking, uitwisseling, gebed, inspiratie en getuigenis. In 2004 en 2007 zijn er in Stuttgart bijvoorbeeld de twee grote internationale manifestaties geweest met nationale parallelontmoetingen in bijna alle Europese landen met per keer bijna 10.000 mensen en circa 100.000 mensen verbonden via satelliet.

Nederland
Nationaal en lokaal groeit de bilaterale en multilaterale samenwerking. Vanaf 2011 wordt als samenwerkingsproject ieder jaar de nationale 'Marriage Week' georganiseerd. Vanaf 2010 is er de 'Samenloop voor Europa'. Steeds wordt in een andere stad die van betekenis is voor de geschiedenis van het christendom in Nederland tijdens een wandeling ingegaan op de christelijke roots. Na de wandeling maken we kennis met de huidige betekenis van christelijke bewegingen, gemeenschappen en organisaties in de stad.

Op 12 mei 2012 was er een derde internationaal evenement in voorbereiding in Brussel. Dit ging vergezeld van vele locale evenementen die via internet en satelliet verbonden waren.
 

Subpagina''s (1): Agenda